Moč izvira iz sredine!
prehransko dopolnilo
v obliki prahu

NAMEN UPORABE:

preventivna zaščita proti oksidativnem stresu kot posledica fizične aktivnosti, katera lahko privede to t.i. tihega vnetja črevesja. Ta pa lahko povzroči t.i. leaky gut (luknjičasto – prepustno črevo)

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK:

1 vrečka na dan

NAČIN UPORABE:

1-krat dnevno, na tešče t.j. pred obrokom ali zvečer 1,5 h po zadnjem obroku, popijte po 1 vrečko OMNi BiOTiC® POWER. Vsebino vrečke raztopite v mlačni vodi, pomešajte in pustite stati 1 minuto, da začne prehransko dopolnilo delovati. Po 1 minuti raztopino ponovno premešajte in popijte.

PRIPOROČEN ČAS JEMANJA:

  • vsaj 4 tedne

OBVESTILO:

  • Izdelek ne vsebuje živalskih proteinov, glutena, kvasovk ali laktoze.
  • Je primeren za sladkorne bolnike in ljudi z alergijo na laktozo in gluten.

SESTAVINE:

koruzni škrob, maltodekstrin, rastlinske beljakovine, kalijev klorid, mešanica črevesnih bakterij (Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus brevis W63, Lactococcus lactis W58, Bifidobacterium bifidum W23, Bifidobacterium lactis W51), magnezijev sulfat, manganov sulfat.

V 1 vrečki OMNi BiOTiC® POWER je 4 g parhu = 1,6 x 109 CFU mešanice črevesnih bakterij, 136 mg kalija, 64 mg magnezija in 0,16 mg mangana.

Sestavine

v 1 vrečki t.j. 4 g prahu

% PDV*

Kalij

136 mg

6,8 %

Magnezij

64 mg

17,1 %

Mangan

0,16 mg

8 %

*PDV = priporočeni dnevni vnos

OPOZORILA:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. 

SHRANJEVANJE:

OMNi BiOTiC® POWER shranjujte v suhem in temnem prostoru.

DODATNE INFORMACIJE:

Lot (L) in Uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži
Ena pakirna enota vsebuje: 28 vrečk x 4 g
Neto količina: 112 g

Proizvedeno v Avstriji / EU

Odgovoren za Slovenijo: Grandevita d.o.o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, Slovenija

gsm: +386 41 519 909

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Naročilo

Hitro naročilo

(Na svoj email boste prejeli podatke za plačilo)

Za naročilo še več različnih izdelkov, vas prosimo, da po pošiljanju tega obrazca izpolnite nov obrazec ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Po pošiljanju zgornjega obrazca boste prejeli potrdilo o pošiljanju na vneseni elektronski naslov. 

Naročila so možna tudi preko pisnega naročila na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ob naročilu naj se navede ime in priimek, naslov ter želeno število proizvodov), ob prejemu naročila vam s poslanim računom potrdim nakup. Način plačila je možen po povzetju ali po predračunu. Način dostave preko dostavne službe (poštnina se plača ob prevzemu) ali se dogovori za osebni prevzem v Ljubljani.

Za dodatna vprašanja pokličite na št. 041 519 909.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Prodajna mesta

O izdelkih

Linija izdelkov, OMNi-BiOTiC®, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier, so edini v Evropi z različnimi bakterijskimi kulturami, ki so naravno prisotne  v človeškem črevesju. Zato so dobili vzdevek KRALJ PROBIOTIKOV. Izdelki nastajajo v sodelovanju z priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi kot so: Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku, Linzu itd. Več si lahko preberete na tej povezavi. Izdelki so znanstveno dokazani, ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk.

Vsi izdelki

O nas

VIZIJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE je širiti zavedanje pomena zdravega črevesja, MIKROBIOM (skupek črevesnih bakterij) kaj je in kako vpliva na nas in kako lahko zavestno sobivamo z črevesnimi bakterijami.

ŽELJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE pa je vsem prebivalcem Slovenije omogočiti dostop do izdelkov vrhunske kakovosti - PREMIUM IZDELKOV.

 

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer (linije Vitality) za Slovenijo: Živa Kuliš s.p., Breg 22, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 41 519 909

www.zdravocrevesje.si