pomoč pri zaščiti vaših celic pred oksidativnim stresom
prehransko dopolnilo v obliki kapsul

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK:

1 kapsula na dan

NAČIN UPORABE:

1-krat dnevno popijte s kozarcem vode po 1 kapsulo VITAMINA C SPECIAL.

VITALITY VITAMIN C SPECIJAL je dodaten vir vitamina C. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

SESTAVINE:

vitamin C, magnezijev askorbat, kalcijev askorbat, hidroksipropilmetil celuloza (kapsula), ekstrakt semena japonske sofore (Sophora japonica), ekstrakt koščic vinske trte (Vitis vinifera), koruzni škrob

Sestavine

v 1 kapsuli

% PDV*

Vitamin C

602 mg

725 %

ekstrakt koščic vinske trte

25 mg

 

Kvercetin
(pridobljen iz naravnega ekstrakta semen japonske sofore (Sophora japonica))

25 mg

 

Rutin
(pridobljen iz naravnega ekstrakta semen japonske sofore (Sophora japonica))

25 mg

 

PDV = priporočeni dnevni vnos 

OPOZORILA:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. 

SHRANJEVANJE:

VITALITY VITAMIN C SPECIAL shranjujte v suhem prostoru pri temperaturi do 25°C.

DODATNE INFORMACIJE:

Lot (L) in Uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži
Ena pakirna enota vsebuje: 60 kapsul
Neto količina: 54 g

 

 

Proizvedeno v Avstriji / EU

 

 

Naročilo

Hitro naročilo

(Na svoj email boste prejeli podatke za plačilo)

Za naročilo še več različnih izdelkov, vas prosimo, da po pošiljanju tega obrazca izpolnite nov obrazec ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Po pošiljanju zgornjega obrazca boste prejeli potrdilo o pošiljanju na vneseni elektronski naslov. 

Naročila so možna tudi preko pisnega naročila na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ob naročilu naj se navede ime in priimek, naslov ter želeno število proizvodov), ob prejemu naročila vam s poslanim računom potrdim nakup. Način plačila je možen po povzetju ali po predračunu. Način dostave preko dostavne službe (poštnina se plača ob prevzemu) ali se dogovori za osebni prevzem v Ljubljani.

Za dodatna vprašanja pokličite na št. 041 519 909.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

O izdelkih

Linija izdelkov, OMNi-BiOTiC®, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier, so edini v Evropi z različnimi bakterijskimi kulturami, ki so naravno prisotne  v človeškem črevesju. Zato so dobili vzdevek KRALJ PROBIOTIKOV. Izdelki nastajajo v sodelovanju z priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi kot so: Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku, Linzu itd. Več si lahko preberete na tej povezavi. Izdelki so znanstveno dokazani, ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk.

Vsi izdelki

O nas

VIZIJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE je širiti zavedanje pomena zdravega črevesja, MIKROBIOM (skupek črevesnih bakterij), kaj je in kako vpliva na nas in kako lahko zavestno sobivamo s črevesnimi bakterijami.

ŽELJA podjetja ZDRAVO ČREVESJE pa je vsem prebivalcem Slovenije omogočiti dostop do izdelkov dobre kakovosti.

 

Proizvedeno v EU

ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 41 519 909

www.zdravocrevesje.si