pomemben za vaše živce
prehransko dopolnilo v obliki kapsul

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK:

2 kapsuli na dan

NAČIN UPORABE:

2-krat dnevno popijte po 1 kapsulo NEURO FITa.

VITALITY NEURO FIT je dodaten vir biotina, niacina ter vitamina B2 – riboflavin, vitamina B6 in vitamina B12, ki prispevajo k delovanju živčnega sistema.

SESTAVINE:

koruzni škrob, hidroksipropilmetil celuloza (kapsula), vitamin B3 oz niacin (nikotinamid),  inozitol (mio-inozitol), vitamin B5 oz pantotenska kislina (kalcijev D-pantotenat), mangan (manganov sulfat), holin (holin-hidrogentartarat), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B2 (riboflavin), folna kislina (pteroilmonoglutaminska  kislina), biotin (D-biotin), vitamin B12 (cianokobalamin)

Sestavine

v 2 kapsulah

% PDV*

Vitamin B3

32 mg

200 %

Inozitol

20 mg

 

Vitamin B5

12 mg

200 %

Mangan

4 mg

200 %

Holin

4 mg

 

Vitamin B2

2,8 mg

200 %

Vitamin B6

2,8 mg

200 %

Folna kislina

400  μg

200 %

Biotin

100  μg

200 %

Vitamin B12

4  μg

160 %

*PDV = priporočeni dnevni vnos 

OPOZORILA:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

SHRANJEVANJE:

VITALITY NEURO FIT shranjujte v suhem prostoru pri temperaturi do 25°C.

DODATNE INFORMACIJE:

Lot (L) in Uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži
Ena pakirna enota vsebuje: 60 kapsul
Neto količina: 14 g

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer za Slovenijo: ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

gsm: +386 41 519 909

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Naročilo

Hitro naročilo

(Na svoj email boste prejeli podatke za plačilo)

Za naročilo še več različnih izdelkov, vas prosimo, da po pošiljanju tega obrazca izpolnite nov obrazec ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Po pošiljanju zgornjega obrazca boste prejeli potrdilo o pošiljanju na vneseni elektronski naslov. 

Naročila so možna tudi preko pisnega naročila na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ob naročilu naj se navede ime in priimek, naslov ter želeno število proizvodov), ob prejemu naročila vam s poslanim računom potrdim nakup. Način plačila je možen po povzetju ali po predračunu. Način dostave preko dostavne službe (poštnina se plača ob prevzemu) ali se dogovori za osebni prevzem v Ljubljani.

Za dodatna vprašanja pokličite na št. 041 519 909.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Prodajna mesta

O izdelkih

Linija izdelkov, OMNi-BiOTiC®, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier, so edini v Evropi z različnimi bakterijskimi kulturami, ki so naravno prisotne  v človeškem črevesju. Zato so dobili vzdevek KRALJ PROBIOTIKOV. Izdelki nastajajo v sodelovanju z priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi kot so: Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku, Linzu itd. Več si lahko preberete na tej povezavi. Izdelki so znanstveno dokazani, ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk.

Vsi izdelki

O nas

VIZIJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE je širiti zavedanje pomena zdravega črevesja, MIKROBIOM (skupek črevesnih bakterij) kaj je in kako vpliva na nas in kako lahko zavestno sobivamo z črevesnimi bakterijami.

ŽELJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE pa je vsem prebivalcem Slovenije omogočiti dostop do izdelkov vrhunske kakovosti - PREMIUM IZDELKOV.

 

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer (linije Vitality) za Slovenijo: ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 41 519 909

www.zdravocrevesje.si