prehransko dopolnilo s 24 rastlinskimi ekstrakti in mešanico črevesnih probiotičnih bakterij, v tekoči obliki

NAMEN UPORABE:

za čiščenje črevesja.

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK:

30 ml na dan

NAČIN UPORABE:

  • pri odraslih: 1x dnevno 30 minut pred obrokom popijte 30 mL prehranskega dopolnila DARMELEXIER z majhno količino vode ali sadnega soka.
  • pri otrocih starejših od 1 leta: 1x dnevno pred obrokom popijte 10 mL prehranskega dopolnila DARMELEXIER z majhno količino vode ali sadnega soka.

SESTAVINE:

voda, melasa, zeliščni in rastlinski ekstrakti iz: plodov ananasa (Ananas cornosus), korenin angelike (Angelica spp.), plodov janeža (Pimpinella anisum), listov bazilike (Ocimum basilicum), plodov navadnega češmina (Berberis vulgaris), listov kopra (Anethum graveolens), listov sladkega janeža (Foeniculum vulgare), plodov navadnega šipka (Rosa canina), plodov borovnice (Vaccinium myrtillus), listov maline (Rubus idaeus), cvetov črnega bezga (Sambucus nigra), korenik ingverja (Zingiber officinale), cvetov sivke (Lavandula angustifolia), listov origana (Origanum vulgare), listov oljk (Olea europeae), listov majarona (Origanum majorana), listov poprove mete (Mentha x piperita), listov rožmarina (Rosmarinus officinalis), listov roiboosa (Aspalathus linearis), cvetov črne detelje (Trifolium pratense), listov žajblja (Salvia officinalis), semen črne kumine (Nigella sativa), listov golostebelnega sladkega korena (Glycyrrhiza glabra) in mešanica črevesnih probiotičnih bakterij (Lactobacillus paracasei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Bifidobakterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Streptoccocus lactis, Enterococus faecium, Lactococus lactis subsp. Cremoris, Lactococus lactis subsp. Diacetylactis, Leuconostocus Mensenteroides subsp. Cremoris, Saccharomyces cervisiae).

V 30 mL VITALITY DARMELEXIER je 5x109 CFU mešanice bakterij. 

OPOZORILA:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni primerno za nosečnice in doječe matere. Prehransko dopolnilo ni primerno za ljudi s poškodovanim črevesjem. Prehransko dopolnilo JE primerno tudi za diabetike, saj fermentacijski procesi v proizvodu razgradijo melase in zaradi tega je v končnem proizvodu komaj kaj sladkorja.

SHRANJEVANJE:

VITALITY DARMELEXIER shranjujte v suhem in temnem prostoru. Po odprtju ga shranjujte v hladilniku. Po odprtju ga porabite v roku 4 tednov.

DODATNE INFORMACIJE:

Lot (L) in Uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži
Neto količina: 1 L

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer za Slovenijo: ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

gsm: +386 41 519 909

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Naročilo

Hitro naročilo

(Na svoj email boste prejeli podatke za plačilo)

Za naročilo še več različnih izdelkov, vas prosimo, da po pošiljanju tega obrazca izpolnite nov obrazec ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Po pošiljanju zgornjega obrazca boste prejeli potrdilo o pošiljanju na vneseni elektronski naslov. 

Naročila so možna tudi preko pisnega naročila na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ob naročilu naj se navede ime in priimek, naslov ter želeno število proizvodov), ob prejemu naročila vam s poslanim računom potrdim nakup. Način plačila je možen po povzetju ali po predračunu. Način dostave preko dostavne službe (poštnina se plača ob prevzemu) ali se dogovori za osebni prevzem v Ljubljani.

Za dodatna vprašanja pokličite na št. 041 519 909.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Prodajna mesta

O izdelkih

Linija izdelkov, OMNi-BiOTiC®, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier, so edini v Evropi z različnimi bakterijskimi kulturami, ki so naravno prisotne  v človeškem črevesju. Zato so dobili vzdevek KRALJ PROBIOTIKOV. Izdelki nastajajo v sodelovanju z priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi kot so: Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku, Linzu itd. Več si lahko preberete na tej povezavi. Izdelki so znanstveno dokazani, ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk.

Vsi izdelki

O nas

VIZIJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE je širiti zavedanje pomena zdravega črevesja, MIKROBIOM (skupek črevesnih bakterij) kaj je in kako vpliva na nas in kako lahko zavestno sobivamo z črevesnimi bakterijami.

ŽELJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE pa je vsem prebivalcem Slovenije omogočiti dostop do izdelkov vrhunske kakovosti - PREMIUM IZDELKOV.

 

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer (linije Vitality) za Slovenijo: ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 41 519 909

www.zdravocrevesje.si