Blog

  • 26. 04. 2019

    ČAS IN KONZISTENTNOST ključ do ZdravegaČrevesja

    ČAS IN KONZISTENTNOST ključ do ZdravegaČrevesja Ob gledanju videa https://vimeo.com/330172994 Jay Shetty o razliki med ljubeznijo – ljubim te (I love you) in rada te imam (I like you) so se mi moja razmišljanja o ČASU in našem ODNOSU do našega telesa, naših… Več >
  • 31. 03. 2017

    PROBIOTIKI oz. ČREVESNI MIKROORGANIZMI

    Od decembra 2016 se beseda probiotik kot zdravstvena trditev ne sme uporabljati na živilih, saj po besedah EFSE ni zadostnih dokazov o njihovi pozitivni učinkovitosti na telo. V Sloveniji si strokovne organizacije besedo probiotik NE razlagajo kot zdravstveno… Več >

O izdelkih

Linija izdelkov, OMNi-BiOTiC®, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier, so edini v Evropi z različnimi bakterijskimi kulturami, ki so naravno prisotne  v človeškem črevesju. Zato so dobili vzdevek KRALJ PROBIOTIKOV. Izdelki nastajajo v sodelovanju z priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi kot so: Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku, Linzu itd. Več si lahko preberete na tej povezavi. Izdelki so znanstveno dokazani, ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk.

Vsi izdelki

O nas

VIZIJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE je širiti zavedanje pomena zdravega črevesja, MIKROBIOM (skupek črevesnih bakterij) kaj je in kako vpliva na nas in kako lahko zavestno sobivamo s črevesnimi bakterijami.

ŽELJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE pa je vsem prebivalcem Slovenije omogočiti dostop do izdelkov vrhunske kakovosti - PREMIUM IZDELKOV.

 

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer (linije Vitality) za Slovenijo: ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 41 519 909

www.zdravocrevesje.si